Sprawdź i powróć

Verzonden binnen 24 uur, met uitzondering van zon- en feestdagen. Zodra wij het pakket hebben verstuurd, ontvang je van ons een bevestigingsmail met een track en trace code waarmee je de bestelling kunt volgen.

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je de bestelling retourneren door het retourformulier dat bij uw bestelling geleverd is in te vullen en het pakket terug te sturen. Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid het te retourneren binnen 7 dagen met het bij de bestelling gevoegde retour formulier. Heeft u deze niet ontvangen gebruik dan de onderstaande link om het formulier uit te printen en bij uw retour te voegen. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen. Om hygiënische redenen kunnen panty's, haaraccessoires en sieraden niet geretourneerd worden.
Schoenendozen niet beplakken en als retourdoos gebruiken bij het retourneren van de schoenen.
De retourkosten zijn de verantwoordelijkheid van de verzender en worden niet door ons vergoed.
Wij kunnen geen garantie geven op studs, pailletten, knopen, ritsen en sluitingen.
Het bedrag van het product, zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen na de terugzending terug betaald worden.

  • Etykiety Zorg dat en etiketten nog nienaruszone zijn
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn!
  • Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden niet retour genomen!
  • Een retourpakket mag niet dicht geniet worden, dit ivm kans op beschadiging van de producten. Indien dit wel het geval is brengen wij de kosten van het beschadigde item/de beschadigde items alsnog in rekening.

Pre-orders worden per bestelling verzonden zodra het Item binnen is.

Retour Formulier Bay Lee